Personal Training

Elk nieuw jaar neem jij het voornemen om gezonder te leven. Van dag tot dag eist ons leven veel van ons: werk, gezin, etc. Om deze redenen lukt het niet om meer te gaan bewegen en over de barrière van uitstel heen te stappen. Ik kan jou hierbij helpen, je hoeft het niet alleen te doen.

Ik zal een trainingsprogramma op maat voor jou opstellen. Hierbij kijken we samen naar jouw behoeften om de gewenste resultaten te behalen.  Tijdens jouw “work out” plan zal ik je de correcte vorm, techniek, mentale focus en de connectie met jouw getrainde spieren leren. Elke trainingssessie zal jou een stap dichterbij het realiseren van jouw doelen brengen.

Hoe werkt het?

WRQ FitnHealthy biedt Personal Training op de sportschool Demix Leefstijl Almere.

Pakket 1: Voeding & gezondheidsadvies & begeleiding
Pakket 2: Sport & bewegingsadvies & begeleiding
Pakket 3: Voeding & gezondheid en Sport & bewegingsadvies & begeleiding
Pakket 4: Speciale programma’s (in groepsverband van max. 4 personen)

Allereerst zal ik een intakegesprek met jou voeren. Tijdens dit gesprek worden de werkwijze en tarieven toegelicht. Er wordt na het intakegesprek een gezamenlijk plan van aanpak op maat opgesteld. Het plan van aanpak kan bestaan uit trainingsdoelen, gezondheidsdoelen of afslankdoelen of een combinatie van alle drie. Alle doelen zijn concreet, haalbaar en meetbaar. In eerste instantie wordt een programma samengesteld naar de behoefte en doelstelling van jou als klant.

De trainingsessies bestaan uit:

  • verschillende trainingsvormen
  • trainen met machines, gewichten of eigen lichaamsgewicht
  • cardio
  • krachttraining
  • intensiteittraining